Vandra på egen hand 

Att vandra i Portugal på egen hand med det praktiska ordnat av oss är ett härligt sätt att uppleva Portugals västkust och Rota Vicentina. Boende i delat dubbelrum alternativt enkelrum på trevliga, lite enklare bed & breakfast och mindre hotell. Frukost på vissa av boendena ingår och till hjälp under vandringen har ni resplan och karta. Bagagetransport mellan boendena kan ingå vilket gör vandringen mer njutbar. Du behöver bara bära med en mindre ryggsäck med plats för lite extra kläder, liten handduk och fikat för dagen. När du vandrar på egen hand är du fri att anpassa vandringstakten och pauserna precis som du vill! 

Leden går mellan små byar längs Atlantkusten med en ständig närvaro av havets vindar med möjlighet till bad på många ställen. Med många soldagar per år är denna region perfekt för dig som önskar vackra naturupplevelser i ett behagligt klimat. 

Transfer

Transfer mellan flygplatsen i FARO  & Lissabon eller ert boende i Portugal och vandringens start/slutpunkt kan läggas till. Flygresan bokar ni själva.

Vandringsförslag 

Porto Covo – Vila Nova de Milfontes (20 km)

Vila Nova de Milfontes – Almograve (15 km)

Zambujeira do mar – Odeciexe (18 km)

Odeciexe – Aljezur (22,5 km)

Aljezur – Arrifana (19,5 km) 

Arrifana – Carrapateira (21,5 km)

Carrapateira – Vila do Bispo (16 km)

Vila do Bispo – Sagres (20,5)

Sagres – Salema (18 km)

Salema – Luz (12 km)

Luz – Lagos (11 km) 

Mer information Rota Vicentina

 

Välkommen med era önskemål så skickar vi ett kostnadsförslag

     

    Leden får höga betyg på Trip Advisor. Länk till bilder och recensioner på Trip Advisor