Yoga & Vandring kombo

Yoga & Vandringsresa i södra Portugal våren 2020

Ta chansen och häng med på en fantastisk yoga och vandringsresa i Portugal. Här finns Algarvekusten, en 16 mil naturskön kustremsa med fantastiska stränder, dramatiska klippformationer, små fiskebyar och härliga vandringsmöjligheter. Klimatet i Portugal är särskilt gynnsamt och behagligt på våren då det är lagom varmt och det blommar överallt!

Yoga i samarbete med Inspira Vision

Den 16-23 maj 2020 erbjuder vi i samarbete med Inspira Vision en kombinerad vandrings- och yoga resa med utgångspunkt från Lagos. Följ med oss på en vecka som ger energi som du kan leva länge på. Alla kan hänga med på den här må bra resan. Vältränad som otränad. Under veckan lägger vi fokus på att komma ner i varv, ta in naturen, att vara här och nu, rörelseglädje, yoga och mindfulness. Vi utgår från den mysiga staden Lagos, bor på ett och samma hotell under veckan och äter också frukost samt middag på boendet. Det kommer att bli en fantastisk vecka!

Detta ingår i yoga och vandringsresan

Lördag – Lördag 

  • Transfer till och från flygplatsen i Faro/Algarve
  • Boende i lägenhet (4 pers i varje) 
  • Halvpension. Frukost & Middag  
  • Yogapass med Anki Olsson certifierad yogaledare
  • Vandringar med färdledare Lena Söderberg
  • En fri dag

Kostnad: 8 200 SEK 

Flygresa till och från Faro/Algarve

När det gäller flygresan till och från Faro/Algarve så tillkommer den. Just nu är det bra priser på direktflyg. Bokar och betalar du med kreditkort har du oftast en försäkring som ingår, men kolla upp vad som gäller för just dig. Önskar du hjälp med bokning av flyg så kontakta lena[at]vandraportugal.se

Intresseanmälan Yoga och vandringsresa

Yoga och vandringsresan genomförs i mindre grupp med plats för endast 12 personer. Därför behöver du anmäla ditt intresse genast så skickar vi mer detaljerad information till dig. Du förbinder dig inte till något genom att skicka in intresseanmälan, utan anmälan är bindande först när du efter kontakt med oss betalat in anmälningsavgift på 1000 SEK.